Услуги

Аеродромски превоз

Скопски аеродром

Скопје – Аеродром Скопје

Аеродром Скопје – Скопје

цена во еден правец 20 евра

Аеродром во Атина

Скопје – Атина

Атина – Скопје

цена во еден правец 400 евра

Аеродром во Белград

Скопје – Белград

Белград – Скопје

цена во еден правец 240 евра

Охридски аеродром

Скопје – Аеродром Охрид

Аеродром Охрид – Скопје

цена во еден правец 90 евра

Аеродром во Софија

Скопје – Софија

Софија – Скопје

цена во еден правец 130 евра

Аеродром во Ниш

Скопје – Ниш

Ниш – Скопје

цена во еден правец 120 евра

Аеродром во Солун

Скопје – Солун

Солун – Скопје

цена во еден правец 130 евра

Аеродром во Тирана

Скопје – Тирана

Тирана – Скопје

цена во еден правец 170 евра

Аеродром во Приштина

Скопје – Приштина

Приштина – Скопје

цена во еден правец 60 евра

Превоз до сите зимски центри

Скопје - Боровец

 

цена 130 евра

Скопје - Сандански

 

цена 130 евра

Скопје - Попова Шапка

 

цена 55 евра

Скопје - Банско

 

цена 130 евра

Скопје - Копаоник

 

цена 140 евра

Скопје - Пампорово

 

цена 140 евра

Скопје - Маврово

 

цена 70 евра

Еднодневни шопинг, туристички тури и такси превоз

Шопинг турa во Солун

 

цена 200 евра

Посета на Метеори

 

цена 350 евра

Матка

 

цена 30 евра

Смоларски водопади

 

цена 150 евра

Кокино

 

цена 120 евра

Бигорски манастир

 

цена 120 евра

Кањон Матка

 

цена 50 евра

Превоз до сите летни дестинации

Превоз до Катерини

 

цена 140-160 евра

Превоз до Халкидики, Атос

 

цена 140-150 евра

Превоз до Халкидики, Касандра

 

цена 140-160 евра

Превоз до Халкидики, Ситонија

 

цена 150-170 евра