Кликни за мобилен

Кликни за WhatsApp

Истражете ги нашите услуги

Запознајте се со комплетниот дијапазон на услуги кои ви ги нудиме

Било колкава група, било која релација.

Секогаш кога ќе имате потреба од транспорт за било која локација, и без обѕир на тоа колкава група сте, TAXI SERVICES SKOPJE MACEDONIA ќе ви организира и овозможи патување по највисоки стандарди

Патувања

Еднодневни шопинг тури во Солун

цена 200 евра

Трансвер до Белградски аеродром

Скопје – Белград

Белград – Скопје

цена во еден правец 240 евра

Бигорски манастир

 

цена 120 евра

Планирајте го патувањето со нас

Сами или во помали групи

Патувајте, уживајте, дружете се со вашите пријатели, посетувајте со нас

Настани или службени патувања

Планирајте ги вашите службени патување со нас

Ве преземаме од локација по ваш избор

Модерни, безбедни и удобни возила

K

Тарифи од кои нема да ви се крене косата

Патувајте луксузно

Нашите возила поседуваат

– транспортери за деца

– транспортери за велосипеди

– транспортери за скии

Удобност и луксуз

Удобноста е еден од главните цели на нашата услуга. Нудиме удобност и луксуз за помал стрес од патувањата.

Удобност за безбедност

Удобноста на нашите возачи е нашата цел. Удобноста на возачот овозможува безбедност при патувањето.

Задоволни клиенти

Патувањата со TAXI SERVICES SKOPJE MACEDONIA се беспрекорни. Брзо, сигурно и дефинитивно без никаков стрес. Ги препорачувам како сигурен партнер за вашиот бизнис.

Елена Редминовска

Сите мои патувања низ светот остварени преку аеродромите во Софија и Солун беа обезбедени од TAXI SERVICES SKOPJE MACEDONIA. навремено, безбедно и удобно. Тие се моја лична препорака.

Андреј Нотевски

Со TAXI SERVICES SKOPJE MACEDONIA посетив прекрасни места на Балканот. Запознав локации за кои не знаев дека постојат. Посетив места во Македојија кои позитивно ме изненадија. Топ се.

Алиса Тековска